• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Articles

ESTUDI DE L’IMPACTE DEL FRAU ELECTORAL...

 Versió en PDF

L'economista David Ros demostra en aquest documentat article com el frau electoral i l’obstaculització del vot han desvirtuat la composició del Parlament de Catalunya. Com a conseqüència dels dos efectes (frau electoral i efecte obstaculització) Ciutadans hauria obtingut 6 escons de més.
Sense frau aquests escons correspondrien a la resta, de tal manera que haurien obtingut respectivament 1 diputat més el PSC, 1 diputat més el PP, 1 diputat més JxC,1 diputat més ERC, les CUP n’haurien obtingut 2 més i els Comuns tindrien els mateixos diputats.
La majoria social de l’independentisme és clara en obtenir entre el 49,64 i el 50,22% dels vots i en superar entre un 9 % i un 10 % el vot contrari a la independència

ESTUDI DE L’IMPACTE DEL FRAU ELECTORAL...
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar