• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Fundació

La Fundació Revista de Catalunya es va constituir com a fundació privada subjecta a la legislació de la Generalitat de Catalunya, el 24 de gener de 1986, mitjançant carta fundacional atorgada davant del notari del col·legi de Barcelona Sr. Josep Maria Puig Salellas. Els seus patrons fundadors van ser Joan Guitart, Albert Manent, Martí de Riquer, Miquel Tarradell i Max Cahner, que en va ser el president fins a l'any 2011. L'objecte fundacional que consta en els seus estatuts és la creació i el sosteniment de publicacions en llengua catalana i, especialment, l'edició de la Revista de Catalunya.

El president del patronat de la Fundació és designat, d'entre els seus membres, pel president de la Generalitat de Catalunya.

El patronat de la Fundació Revista de Catalunya nomena el director de la Revista així com el comitè assessor, controla i supervisa la publicació de la Revista i aprova els pressupostos anuals i els estats de comptes que es presenten al Protectorat de Fundacions. Els béns i rendes de la Fundació s'entenen efectes i adscrits, de manera directa i immediata, a la realització dels fins fundacionals.

 

Membres del Patronat

Joan Vallvé i Ribera – President
Joan Garcia Codina – Secretari
Oriol Amat (vocal)
Jordi Manent (vocal)
Oriol Pi de Cabanyes Almirall (vocal)
Agustí Pons Mir (vocal)
Josep M. Roig Rosich (vocal)
Joan Manuel Tresserras (vocal)
Vicenç Villatoro (vocal)


Revista de Catalunya
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar