• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Revista de Catalunya

La Fundació Revista de Catalunya es va constituir com a fundació privada subjecta a la legislació de la Generalitat de Catalunya, el 24 de gener de 1986, mitjançant carta fundacional atorgada davant del notari del col·legi de Barcelona Sr. Josep Maria Puig Salellas. Els seus patrons fundadors van ser Joan Guitart, Albert Manent, Martí de Riquer, Miquel Tarradell i Max Cahner, que en va ser el president fins a l'any 2011. L'objecte fundacional que consta en els seus estatuts és la creació i el sosteniment de publicacions en llengua catalana i, especialment, l'edició de la Revista de Catalunya.

El president del patronat de la Fundació és designat, d'entre els seus membres, pel president de la Generalitat de Catalunya.

Últims documents

Aquests són els darrers documents que hem afegit al web, fes-hi clic per veure'ls en més detall

Actualitat

Què en fem dels museus. L'art contemporani a debat

A la Fundació Joan Brossa - Carrer de la Seca, 2. Dimarts, 30 d'abril - 18:00 Amb: Marko Daniel, Fundació Joan Miró. Maria Antònia Perelló,...

Més informació
Editorials

Xutar la Pilota ben lluny - Agustí Pons

Editorial del número 307 a càrrec del director, Agustí Pons: "Xutar la pilota ben lluny"

Més informació
Articles

Josep Vallverdú, una mirada des de Ponent

Us oferim l'entrevista feta per Joan Tort i Pere Tobaruela a Josep Vallverdú en el número 122 de la nostra Revista (Octubre de 1997) Martínez

Més informació
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar