• Estem treballant en el proper monogràfic. El presentarem al mes de setembre
  • FEMINISMES Subjectes del nou mil·lenni (Coordinat per Lluïsa Julià)

Actualitat

Òmnium Cultural, reconegut amb dos premis

La Revista de Catalunya expressa la seva felicitació a Òmnium Cultural pels dos premis obtinguts recentment. El 10 de setembre vinent l'entitat rebrà la Medalla d'Honor en Or que atorga el Parlament de Catalunya en reconeixement a "la seva defensa perseverant de la cultura i de la llengua catalanes al llarg del seu mig segle d'existència i per la difusió constant i compromesa que fa dels valors lligats a la catalanitat, que ha sabut vincular a la reivindicació i a l'exercici de l'autogovern i a la democràcia".

El Premi Nacional d'enguany que atorga el Consell de les Arts (CONCA) reconeix la seva tasca infatigable en la projecció social de la llengua catalana. Per al jurat: "Òmnium Cultural ha treballat tenaçment al llarg d’aquests darrers cinquanta anys arreu del territori amb l’objectiu de defensar, consolidar i promoure la llengua i la cultura catalanes com a fonaments de la identitat nacional de Catalunya".

Òmnium Cultural, reconegut amb dos premis
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar