• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Actualitat

Presentació de 'Pompeu Fabra: llengua, civisme, país' a Palma el dilluns 19 de novembre

El proper dilluns 19 de novembre a les 7 de la tarda es presentarà a Can Alcover, al carrer Sant Alonso número 24 de Palma, el monogràfic 'Pompeu Fabra: llengua civisme, país', coordinat per Lluís Duran i Jordi Manent, d’Edicions de la Revista de Catalunya. Aquest volum vol ressaltar sobretot la faceta cívica del gramàtic, sovint poc estudiada i també poc divulgada.

La presentació anirà a càrrec del doctor en Filologia Catalana de la Universitat de les Illes Balears Jaume Corbera Pou, el qual és un dels col·laboradors del volum.

Alhora, la presentació s’emmarcarà en la conferència titulada “Pompeu Fabra: el lingüista excepcional i el personatge cívic”, a càrrec de Jordi Manent, subdirector de la Revista de Catalunya.

L’acte és organitzat per la Fundació Revista de Catalunya, l’Obra Cultural Balear i la Plataforma per la Llengua Illes Balears.

Presentació de 'Pompeu Fabra: llengua, civisme, país' a Palma el dilluns 19 de novembre
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar