• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Actualitat

Presentació de ‘La nova articulació catalana-valenciana-balear’ a Palma el dimarts 20 de novembre

El proper dimarts 20 de novembre a les 7 de la tarda es presentarà a Can Alcover (c/ Sant Alonso, 24), a Palma, el monogràfic La nova articulació catalana-valenciana-balear’, coordinat per Jordi Manent, d’Edicions de la Revista de Catalunya. Després de les presentacions de València i Barcelona, el volum ara es presenta a Palma, una de les quatre co-capitals de l’àmbit lingüístic catalanovalencià. En general el llibre ha tingut molt bona crítica als diversos mitjans de tots els territoris, amb les excepcions habituals provinents dels repatanis.

La presentació anirà a càrrec de Josep de Luis, president de l’Obra Cultural Balear; l’Honorable Sra. Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears; Jaume Mateu, director general de Mobilitat i Transports del Govern de les Illes Balears; i Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya.

L’acte és organitzat per la Fundació Revista de Catalunya i l’Obra Cultural Balear.

Presentació de ‘La nova articulació catalana-valenciana-balear’ a Palma el dimarts 20 de novembre
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar