• Estem treballant en el proper número 310 malgrat les circumstàncies que viu el país.
  • Ens adherim a l'Any Josep Benet amb un dossier monogràfic dedicat a l'historiador (proper número 310)

Actualitat

Desplegueu la pestanya

El darrer número 309 de la Revista de Catalunya, corresponent al primer trimestre d’aquest any, inclou un llarg article de Pere Baltà sobre Josep Pallach en ocasió del centenari del seu naixement. Baltà va ser un dels col•laboradors més estrets d’aquell polític i el seu article no amaga els aspectes més polèmics del seu pensament i de la seva actuació. En l’habitual secció de Diàlegs, Adolf Beltran entrevista a la filosofa Marina Garcés que, entre altres qüestions, ens parla de la seva experiència davant del jutge Marchena en el judici contra els líders independentistes catalans. A la secció Revista dels llibres, Xavier Serrahima parla amb el professor Anton M. Espadaler, traductor al català de la novel•la occitana Flamenca, que constitueix la base del treball El mal querer de la cantant, compositora i lletrista Rosalia.

L’edifici de Via Laietana que acull la Direcció de la Policia Espanyola va ser escenari de tortures i maltractaments com ens recorda, en el seu text, Cèsar Lorenzo Rubio. Francesc Canosa parla del llibre de Francesc Marc Álvaro sobre el procés independentista; Lluis Duran del llibre del P. Hilari Raguer sobre Vidal i Barraquer, Carrasco i Formiguera i el general Batet; i Maria Nunes analitza el darrer llibre publicat per Ferran Aisa i Mei Vidal, amb material inèdit, sobre Joan Salvat Papasseit.

Donada la situació en que ens trobem, i de manera excepcional, el número està penjat al web de la Revista de Catalunya de manera gratuïta i sense cap limitació d’accés a la pestanya “Editorials”. L’edició impresa arribarà a les llibreries i als subscriptors així que les circumstàncies ho permetin.

Desplegueu la pestanya
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar