• 'El català torna a estar en una situació crítica'
  • Maria Barbal.53è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2021)

Actualitat

Adhesió a l'Any Palau Ferré

La Revista de Catalunya s'adhereix a l'Any Palau Ferré amb l'estudi divulgatiu, "Art i valors. La vigència del pintor cubista Palau Ferré", inclòs a la secció "Revista de les Arts", a càrrec del comissari de la commemoració, l'historiador Francesc Marco-Palau.

Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000). Pintor, escultor i ceramista.

Format a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, Palau Ferré va ser un artista molt influït pel cubisme picassià, per la Barcelona dels Salons d’Octubre i pels anys viscuts a París, a la dècada dels cinquanta i la dels seixanta. També va exposar als Estats Units.

Vinculat als valors de la pau, la llibertat i la solidaritat va col·laborar amb diverses ONG i va donar suport a projectes socials i culturals: d’Amnistia Internacional a la Federació Catalana de Voluntariat Social. Conegut com “el pintor que cremava els seus quadres”, és un dels artistes més singulars de l’art català del segle XX.

Aquest 2021 se celebra el centenari del seu naixement. Commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya. Així, 20 exposicions temàtiques, 100 actuacions territorials i diversos llibres recordaran l’art i els valors de Palau Ferré en un centenari en el qual també s’està catalogant la seva obra.

Adhesió a l'Any Palau Ferré
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar