• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Actualitat

Max Cahner rep la Medalla d’or de la Generalitat de Catalunya a títol pòstum

El dilluns 4 de novembre va tenir lloc el lliurament de la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya a l’editor, historiador, polític i director de la Revista de Catalunya (entre 1986-2011), Max Cahner, a títol pòstum. L’acte institucional tingué lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

La Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya és la màxima distinció honorífica que atorga el Govern de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de reconèixer les persones i col•lectius que, amb la seva aportació, hagin prestat serveis rellevants, destacats, eminents o extraordinaris a Catalunya en els àmbits, polític, social, econòmic, cultural o científic.

El Consell Executiu va decidir, el passat 15 d’octubre, concedir la màxima distinció honorífica del Govern a l’ex conseller de Cultura Max Cahner (Bad-Godesberg Alemanya, 1936 – Barcelona, 2013), a títol pòstum, per la seva “destacada trajectòria en els àmbits de l’edició, l’activisme cultural, la recerca filològica i l’activitat política”.

Max Cahner rep la Medalla d’or de la Generalitat de Catalunya a títol pòstum
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar