• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Actualitat

Carme Fenoll rep el II Premi Ressenya que atorga l'Associació de Periodistes Culturals de Catalunya

LA REVISTA DE CATALUNYA FELICITA CARME FENOLL I LI AGRAEIX TOT EL SUPORT QUE ENS VA DONAR EN L'EDICIÓ DEL NÚM. EXTRAORDINARI DEDICAT A TERESA ROVIRA

Concessió del II Premi Ressenya
de l’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya

L’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya atorgarà el II Premi Ressenya 2016 a la Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya Carme Fenoll. L’acte d’entrega tindrà lloc el proper 18 de febrer a la llibreria Laie de Barcelona, a les 13h.
L’entitat vol reconèixer amb el premi Ressenya la bona predisposició que sempre ha mantingut la premiada vers la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes.
Carme Fenoll (Palafolls, 1977) és la Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya des de 2012. Es va iniciar com a bibliotecària a Pineda de Mar i el Poblenou de Barcelona, i ha estat directora de les biblioteques de Banyoles i de Palafrugell. Es va diplomar en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona i és llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a més de realitzar dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural. També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC des de 2003. Al llarg de la seva trajectòria ha posat en marxa projectes com Arteca, un servei d’exposició i préstec gratuït d’obres d’art, Bibsons, Wiki Loves BibliotequesCAT, 10×10 de trobades entre editors i bibliotecaris, i Biblioteques amb DO.
Aquesta és la segona edició del Premi Ressenya que es va iniciar el 2015 amb l’entrega del guardó a l’editor i fundador d’Anagrama Jorge Herralde.
Amb motiu de la concessió, com no podia ser d'altra manera, sotmetrem la guardonada a una roda de premsa que tindrà lloc a l'espai que ens cedeix la Llibreria Laie. Us hi esperem amb una copeta de cava.
Com sempre ens diuen, us agrairem que us feu ressò de la concessió del premi

Carme Fenoll rep el II Premi Ressenya que atorga l'Associació de Periodistes Culturals de Catalunya
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar