Presentació del 324 i del dossier: “L’exili, una constant històrica”

Amb un gran èxit de públic, el dimecres 17 de gener, a les 18.00 h., va tenir lloc a la seu del Memorial Democràtic, la presentació del número 324 (octubre-novembre-desembre) i, en especial, el dossier “L’exili, una constant històrica”. L’acte va comptar amb la participació de Jordi Font (Director del Memorial Democràtic i professor UAB), Lluïsa Julià (directora de la Revista de Catalunya (UOC), Teresa Férriz (UOC) i Enric Pujol (UAB / IEC), coordinador del dossier.

El dossier “L’exili, una constant històrica”, ha estat coordinat per Enric Pujol, historiador i membre del consell de redacció. Pujol ha modulat el tema en diferents aspectes desenvolupats per especialistes en la matèria, amb incidència, tant en els diversos exilis històrics, molts d’ells oblidats, (Òscar Jané) com l’experiència ambivalent, traumàtica, però també de formulació de polítiques, en el del 2017 (Jordi Font). També hi trobareu tractats sectors concrets: les dones exiliades del 39, habitualment anònimes i oblidades (Teresa Fèrriz), els artistes (Narcís Selles) així com els filòsofs que van haver de desenvolupar-se a l’exili (Jordi Jiménez).

I, molts més continguts. Us convidem a gaudir d’aquest darrer número de l’any 2023. Si no el trobeu a la venda en la vostra llibreria, el podeu demanar des de la nostra web. 

COMPARTEIX