Més fortes que la censura. Campanya “No a la censura” SUBSCRIU-T’HI

La Revista de Catalunya participa a la campanya “Més fortes que la censura”  

Subscripcions al nou web:  noalacensura.cat

Les noves subscripcions s’han de fer a través del web noalacensura.cat que s’ha habilitat especialment per a la campanya. Tots els editors de revistes en català i en paper d’àmbit nacional participen en la iniciativa amb publicacions de múltiples temàtiques.

La Revista de Catalunya compta amb el vostre suport. Si us plau, des de la web “no a la censura” podeu ser subscriptor de la nostra revista que aviat celebrarà el seu Centenari (1924-2024).   A través del nou web noalacensura.cat es promou un 2×1: Per cada nova subscripció que es faci per consum propi d’una revista, s’enviarà una altra subscripció de la revista que s’ha escollit a una entitat, associació o centre educatiu dels Països Catalans.

Per saber com et pots subscriure a Revista de Catalunya, has de cercar la nostra capçalera. Després, clica al botó ‘Subscriu-t’hi’

Amb el lema ‘Som més fortes que la censura’, el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’APPEC Editors de Revistes i Digitals inicien de forma conjunta una campanya per fomentar les subscripcions a les revistes en català.

MANIFEST: MÉS FORTES QUE LA CENSURA

L’atac a les revistes en la llengua pròpia és un atac a la cultura, a la llengua i a la llibertat d’expressió.

La llengua és part essencial de la nostra identitat i la seva defensa és una qüestió de país. Les revistes són tot sovint la porta d’entrada a la lectura i font de cultura, de coneixement, de cohesió social. Censurar les publicacions perquè estan escrites en català és un atemptat contra el dret de les persones -i als infants- de poder viure i llegir en la llengua pròpia. Les prop de 200 publicacions i digitals que s’editen en català representen un patrimoni inqüestionable d’un país de revistes.

En un moment clau per la nostra llengua, instem a posar en valor uns referents culturals escrits i pensats en la llengua pròpia per donar-los l’impuls i el suport que necessiten. Des de l’associació creada ara fa 40 anys fem una crida a la subscripció massiva a les revistes perquè cap racó del domini lingüístic es quedi sense publicacions en la seva llengua. Demostrem entre tots que som més fortes que la censura.

 

 

 

COMPARTEIX