Presentació del dossier Àngel Guimerà al Vendrell

El número 325 (gener – febrer- març) dedica el dossier a Àngel Guimerà, traspassat ara fa cent anys. El dramaturg va néixer a Tenerife, un migrant, i un dels principals valedors del catalanisme. Guimerà és una de les figures més camaleòniques i universals del teatre català: per la llengua, els conflictes que presenta d’absoluta modernitat (de classe i raça, de sexe) per l’ambició i llibertat personal. De la mà de Joan Martori, els articles que oferim mostren cares desconegudes de la seva obra així com la recepció americana. No us perdreu tampoc les fotografies.

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Pública Terra Baixa (carrer Major, 18, El Vendrell), el dimecres 15 de maig, a les 19.00 hores. Hi van participar: Joan Martori, Ramon Bacardit, Neus Oliveras i Lluïsa Julià

El dilluns 15 d’abril, a les 18.30 h. va tenir lloc la presentació d’aquest mateix número, que inclou el dossier “Àngel Guimerà, de l’escenari local a la universal conquesta”, a la Sala d’actes Pep Montanyés. Biblioteca Horta – Can Mariner (carrer del Vent, 1, Barcelona)

COMPARTEIX