Presentació de “La nova articulació catalana-valenciana-balear”

El llibre d’Edicions de la Revista de Catalunya “La nova articulació catalana-valenciana-balear”, coordinat per Jordi Manent, ha estat objecte de diferents presentacions en l’àmbit lingüístic catalanovalencià.

VALÈNCIA

La presentació valenciana va tenir lloc el dimecres 20 de juny a les 7 de la tarda a l’Octubre. Centre de Cultura Contemporània (c/ Sant Ferran, 12), seu d’Acció Cultural al País Valencià (ACPV), i va comptar amb les intervencions de Toni Gisbert, secretari d’ACPV; Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya; Víctor Maceda, periodista i, Elies Seguí-Mas, professor d’economia de la Universitat Politècnica de València.

BARCELONA

La presentació a Barcelona va tenir lloc el dijous 28 de juny a les 7 de la tarda a l’Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6), amb la participació de Joan Vallvé, president del patronat de la Fundació Revista de Catalunya; Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya; Vicenç Villatoro, escriptor; Ignasi Sayol, enginyer i president de PIMEC Logística; i Agustí Pons, escriptor i director de la Revista de Catalunya.

PALMA

Organitzada per la Fundació Revista de Catalunya i l’Obra Cultural Balear, el dimarts 20 de novembre a les 7 de la tarda va tenir lloc la presentació a Can Alcover (c/ Sant Alonso, 24), a Palma, del monogràfic “La nova articulació catalana-valenciana-balear’, coordinat per Jordi Manent, d’Edicions de la Revista de Catalunya. Després de les presentacions de València i Barcelona, el volum es va presentar a Palma, una de les quatre co-capitals de l’àmbit lingüístic catalanovalencià. Hi van participar Josep de Luis, president de l’Obra Cultural Balear; l’Honorable Sra. Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears; Jaume Mateu, director general de Mobilitat i Transports del Govern de les Illes Balears, i Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya.

COMPARTEIX